Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Patch en Penge staan terecht voor beroving discotheekbezoeker

Patch en Penge staan terecht voor beroving discotheekbezoeker

De verdachten Jef ‘Patch’ en Aniel ‘Penge’ ontkenden op de rechtszitting de discotheekbezoeker Parmanand R. in de omgeving van een bekende discotheek in Nickerie te hebben beroofd van zijn geld en mobiele telefoon. Patch gaf aan wel in de buurt te zijn geweest. Op een gegeven moment zag hij een mobiele telefoon op de grond, die hij meenam en bij een heler inruilde voor een andere.

Penge verklaarde dat hij in discotheek Copa met een vrouw aan het dansen was. Op een gegeven moment liep hij naar buiten en zag dat de vrouw ook naar buitenkwam. Een andere man, de latere aangever Parmanand R., liep ook naar buiten. Opeens zei de vrouw dat iemand haar telefoon had gestolen. Patch zei toen om de zakken van Parmanand te ledigen, wat Penge ook deed. De telefoon, die uit de broekzak van Parmanand werd gehaald, bleek niet van de vrouw te zijn. Kort daarna beschuldigde Parmanand hem en Patch van diefstal.

Naar aanleiding van de ontkennende verklaringen van Patch en Penge besloot de rechter de zaak uit te stellen naar 20 juli. Dan zullen er getuigen worden gehoord. De verdachten Patch en Penge blijven aangehouden.

Parmanand werd in de vroege ochtenduren van zondag 12 februari beroofd van een bedrag van SRD 1000 en zijn mobiele telefoon. Hij had de hele nacht in de discotheek doorgebracht en toen hij in de vroege ochtend op het terras van een bier zat te genieten, zag hij op een gegeven moment drie mannen naar hem komen, waarbij één zijn handen vasthield, terwijl de tweede man zijn mobiele telefoon en SRD 1000 uit zijn broekzak wegnam.