Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Paspoortfoto van ‘dronken’ baby hit op internet

Paspoortfoto van ‘dronken’ baby hit op internet

Nadat een Canadese vader de mislukte paspoortfoto van zijn baby op het wereldwijde web postte, is het hilarische portret dat een lach op ieders lippen tovert, zich aan het verspreiden als een olievlek.

Een goede paspoortfoto laten maken, is geen eenvoudige opdracht. Het eindresultaat valt achteraf vaak flink tegen. Schaamte is dan ons deel. Maar leg dat maar eens uit aan een baby van slechts vijf maanden oud.

Omdat het Canadese gezin van plan is naar Zuid-Afrika te verhuizen, had het zoontje dringend paspoortfoto’s nodig. Terwijl de andere opnames geslaagd waren, sprong deze komische foto er toch wel helemaal bovenuit.

Vader Jorge Churano uit Vancouver vertelde tijdens een interview met NBC dat hij de mislukte foto vorige donderdag online had gezet op de populaire fotowebsite Imgur.com. Het beeld laat zijn schattige baby zien met slechts één oog open want het kind vecht duidelijk tegen de slaap. De gelaatsuitdrukking van het kleintje spoorde gekscherende internetgebruikers aan om te spreken over de ‘dronken baby’. Het beeld haalde ook de voorpagina van sociale nieuwswebsite Reddit. En zo is de ‘tipsy’ baby al snel een heel eigen leven gaan leiden.

(ad.nl)


Posted

in

by