Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » ‘Paisa Phek Tamasha Dekh’ op Rooftop van Royal Breeze Hotel

‘Paisa Phek Tamasha Dekh’ op Rooftop van Royal Breeze Hotel

Jivi Malhoe ‘proudly presents after a long long time’ “Zomer dingetjes” (Rooftop  edition) op zondag 6 augustus. Dit keer wordt Paisa Phek Tamasha Dekh gehouden op de Rooftop van het Royal Breeze Hotel, beter bekend als Sky lounge gelegen te Waterkant. 

Sky Lounge is een prachtig dakterras met een adembenemende view om van te genieten. Tijdens dit speciaal evenement zullen formaties GoodVibezz en Dancemachine zorgen voor de muzikale omlijsting samen met DJ Crazy Needle. Kom  op tijd want de eerste muziekgroep start lekker vroeg! 

De entree voor dit evenement is volledig gratis! Wilt u een sta tafel reserveren voor een groep van 4, 5 of 6 personen dan kan dit via het telefoonnummer +5978999200. De deuren gaan open vanaf sunset. Dat wil zeggen dat u vroeg mag genieten van een mooie zonsondergang, met leuke muziek en een topsfeer.

Zorg dat u tijdig reserveert want VOL=VOL. Let op, dit is een 18+ event! Strenge security, keuken en veilig parkeren zijn gegarandeerd. Anything International heet een ieder graag van harte welkom op zondag 6 augustus!

(Rahana N.)