Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Overlijdensbericht van SENGWAI, Olieven Vasco

Overlijdensbericht van SENGWAI, Olieven Vasco

Vrees niet, want ik heb u verlost, Ik heb u bij uw naam geroepen. Gij zijt Mijn.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat haar is komen te ontvallen, de Agent van politie 3e klasse
SENGWAI, Olieven Vasco
op de leeftijd van 37 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Moengo. De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op zaterdag 3 juni 2023, omstreeks 17.00 uur op de begraafplaats te Wonoredjo te Moengo in het district Marowijne. De familie vertrekt omstreeks 12.00 uur v.m. met het stoffelijk overschot vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) regio Oost naar zijn laatste werkplek, alwaar het personeel in de gelegenheid zal zijn afscheid te nemen. Hierna vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot naar zijn woonadres aan de Rouweweg no.43 alwaar er van 15.00 uur – 15.30 uur een rouwdienst zal worden gehouden, gevolgd door de afscheidsreden door een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond en de Regio commandant Oost. Na het uitbrengen van een dankwoord door de familie zal er wederom gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid.

De stoet vertrekt om 16.50 uur onder begeleiding van de M.S.D. Regio Oost naar de begraafplaats alwaar het stoffelijk overschot omstreeks 17.15 uur met aangepast korpseer naar zijn laatste rustplaats zal worden begeleid. Na de uitvaart ceremonie door de aangetreden eenheid, vindt de begrafenis in familieverband plaats.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 01 Juni 2023
Public Relations K.P.S.

The post Overlijdensbericht van SENGWAI, Olieven Vasco appeared first on Korps Politie Suriname.