Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Overlijdensbericht:      MANHOEF ORLANDO EDWIN

Overlijdensbericht:      MANHOEF ORLANDO EDWIN

Korps Politie Suriname

Afdeling: Public Relations

Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; Uw stok en uw staf, die vertroosten mij. Psalm 23:4.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat van haar is heen gegaan, de Agent van politie 2e klasse

MANHOEF ORLANDO EDWIN

op de leeftijd van 58 jaar.

Hij was laatstelijk werkzaam op de afdeling Maritiem. De begrafenis met korpseer vindt plaats op dinsdag 22 augustus 2023 om 16.30 uur op de begraafplaats Poese aan de Draibatrastraat.  

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst vertrekken de nabestaanden omstreeks 13.30 uur n.m. vanuit het mortuarium van Poese met het stoffelijk overschot  naar zijn laatste werkplek, waarna omstreeks 14.45 uur er terug zal worden gereden naar de aula van Poese, alwaar het stoffelijk overschot zal zijn opgebaard. Van 15.20 uur – 16.30 uur zal er gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid gevolgd door een troostdienst.

Op de begraafplaats achter op het terrein zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer naar de ingang van zijn laatste rustplaats worden begeleid, waarna de ter aarde bestelling zal plaatsvinden.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, maandag 21 augustus 2023

Public Relations K.P.S.

The post Overlijdensbericht:      MANHOEF ORLANDO EDWIN appeared first on Korps Politie Suriname.