Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Openbaar Groen verzet grote werkzaamheden

Openbaar Groen verzet grote werkzaamheden

Directoraat Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) is bezig met het uitvoeren van verschillende schoonmaak en ophaal werkzaamheden. Er is werk verzet te Ramgoelamweg, waarbij de goten in verschillende zijstraten opgehaald zijn voor een betere waterlozing. Ook wordt de berm langs de Magentakanaalweg opgeschoond.

Chanderban Rambali, hoofdbeleidsmedewerker op het ministerie, vertelt aan de voorlichtingsdienst dat de werkzaamheden aan de Magentakanaalweg al ongeveer een week gestart zijn. De berm zal gemaaid worden omdat het momenteel begroeid is. Het is een heel drukke en belangrijke weg die aangepakt wordt.

Voor wat de werkzaamheden aan de Ramgoelamweg betreft, zegt Chanderban dat de goten op verzoek van de bewoners van de buurt zijn opgehaald. “Het is heel belangrijk dat er overal sprake is van een goede waterlozing waar er goten zijn.”

Als derden interesse hebben om hun trenzen en of goten op te halen kunnen ze dat opgeven aan de bestuursdienst in hun omgeving en of de ressortraad en districtsraad leden. Het directoraat Openbaar Groen zal er alles aan doen, in te spelen op de wensen van de aangevers.