Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Ontvluchtte arrestant weder aangehouden te controlepost Stolkertsijver

Ontvluchtte arrestant weder aangehouden te controlepost Stolkertsijver

Een dienstdoende politieambtenaar heeft met assistentie van het Regio Bijstandsteam Oost (RBTO) de 55-jarige arrestant M.R. van Brazilaanse komaf op dinsdag 4 juli 2023 bij de controlepost te Stolkertsijver weder aangehouden.

M.R. was aangehouden en ingesloten ter zake illegaal vuurwapen bezit waar bij het politioneel onderzoek bleek dat hij zich ook schuldig zou hebben gemaakt aan een aantal berovingen in het binnenland. Deze arrestant zag op zondag 30 april 2023 kans te ontvluchten uit het cellenhuis van het politiebureau Meerzorg. Bij de controlepost te Stolkertsijver werd M.R. die op de achter zitting van een taxi zat positief herkend door de dienstdoende politieman, aangezien deze arrestant tijdens zijn dienst uit het cellenhuis was ontvlucht.

M.R. werd na zijn weder aanhouding overgebracht naar het politiebureau Meerzorg, waarna hij weer in verzekering is gesteld.

The post Ontvluchtte arrestant weder aangehouden te controlepost Stolkertsijver appeared first on Korps Politie Suriname.