Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Omstanders houden koperdief staande te Catharina Sophia

Omstanders houden koperdief staande te Catharina Sophia

De 19-jarige verdachte I.E. is in de avond van donderdag 1 juni 2023 door omstanders te Catharina Sophia in het district Saramacca staande gehouden en vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Calcutta.

Deze jongeman wordt ervan verdacht in een loods van een oud meubelbedrijf te Catharina Sophia koper te hebben weg genomen. Hij werd echter op 1 juni 2023 tijdens controle op heterdaad betrapt door de eigenaar van het bedrijf. Naar zeggen van de eigenaar zag hij tijdens controle werkzaamheden op het terrein voetsporen die hij volgde en trof aan het eind van de loods een manspersoon aan. Bij het zien van de eigenaar rende de verdachte I.E. weg met achterlating van twee zakken met koperen buizen en kabels. De eigenaar sloeg alarm en aan de hand van de beschrijving van zijn kleding werd hij enkele uren daarna door omstanders positief herkend en staande gehouden. Inmiddels heeft de verdachte I.E. aangegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

The post Omstanders houden koperdief staande te Catharina Sophia appeared first on Korps Politie Suriname.