Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » OGA-directeur onderstreept inzet voor grondige schoonmaak bij Esther Stichting

OGA-directeur onderstreept inzet voor grondige schoonmaak bij Esther Stichting

Indersing Gangabisoensingh, de directeur van het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA), heeft een oriënterend bezoek gebracht aan de Esther Stichting. Dit gebeurde op 15 september in verband met de schoonmaakwerkzaamheden die de afgelopen vijf weken hebben plaatsgevonden. Volgens Gangabisoensingh had de instelling al meer dan 20 jaar geen grondige schoonmaakbeurt gehad.

“De werkzaamheden zijn grotendeels afgerond, zowel binnen als buiten het terrein”, zegt de directeur van OGA. Tijdens de uitvoering werd opgemerkt dat de afvoer verstopt was. “We hebben hulp ingeroepen van het directoraat Civieltechnische Werken (CTW) om de afvoer vrij te maken,” voegde Gangabisoensingh eraan toe.

De directie van OGA heeft de intentie om regelmatig onderhoud uit te voeren en zal om de twee weken schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Bovendien doet de directeur een beroep op de Esther Stichting om te helpen bij het verkrijgen van de benodigde middelen voor verdere onderhoudswerkzaamheden.

Iris Roosenhoff, stafmedewerker van de Esther Stichting, is zeer dankbaar voor de goede samenwerking en ondersteuning van OGA. Ze zal samen met de directie haar inzet tonen om de benodigde middelen beschikbaar te stellen.

De samenwerking tussen OGA en de Esther Stichting is op 7 augustus 2023 hervat en er zijn nieuwe afspraken gemaakt.