Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Nog steeds geen renovatie gebouw ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer Nickerie

Nog steeds geen renovatie gebouw ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer Nickerie

Inwoners van Nickerie, bekend = bij de redactie van Dagblad Suriname, maken melding van de situatie bij het gebouw van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer in het district. Zij geven hun mening over de situatie aan de redactie.

Slecht onderhoud

Een van de inwoners geeft aan dat het onderhouden van gebouwen die behoren bij een overheidsinstantie altijd een groot probleem blijkt te zijn. Zo geeft deze inwoner verder aan dat dit niet het eerste gebouw is dat in een bouwvallige staat is en dus een onderhoudsbeurt zou moeten  krijgen. Vele andere gebouwen zien er volgens die inwoner ook altijd zo bouwvallig uit. “We onderhouden weinig en vernietigen meer”, zegt de burger verder.

“Het waarderen van overheidsmateriaal is vaak genoeg niet belangrijk voor mensen, omdat ze niet degene zijn die in hun zakken moeten gaan om voor de kosten op te draaien”, zegt de inwoner.

Vervallen staat

Het gebouw staat er intussen vervallen bij, behalve het feit dat de verf al voor een groot deel is weg gewassen, zien de airco’s eruit alsof ze ieder moment kunnen vallen. Het is belangrijk dat het gebouw een renovatie beurt krijgt. De bewoners kijken ernaar uit dat dit snel gaat gebeuren.