Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Nintendo Switch 2 zou in 2024 gelanceerd moeten worden

Nintendo Switch 2 zou in 2024 gelanceerd moeten worden

DOOR NINIAN CARTER
22 september 2023 – Geruchten over een aankondiging op Nintendo’s Switch 2-console stapelen zich op, waarbij berichten over demo’s achter gesloten deuren aan geselecteerde ontwikkelaars worden getoond.

Geruchten over een Nintendo Switch 2-aankondiging stapelen zich op, met berichten over demo’s van de console die vorige maand op Gamescom achter gesloten deuren aan ontwikkelaars werden getoond, en recente gerechtelijke documenten in de FTC versus Microsoft-zaak waarin werd verwezen naar Activision die werd geïnformeerd over een volgende generatie Nintendo Switch vorig jaar.

Eurogamer meldt dat vertrouwde ontwikkelaars tijdens de Gamescom in Keulen, Duitsland in augustus demo’s te zien kregen van hoe games op het onaangekondigde systeem draaien, waaronder een verbeterde versie van “Zelda: Breath of the Wild” en “The Matrix Awakens” Unreal Engine 5 van Epic Games. technische demo.

Volgens interne e-mails tussen leidinggevenden van Activision zal de Switch NG (volgende generatie) qua kracht verwant zijn aan de PlayStation 4 en XBox One – waardoor hij gebruik kan maken van ray tracing (een geavanceerde en levensechte manier om licht en schaduwen op een tafereel).

Als dat waar is, zouden porten van AAA-titels zoals de “Call of Duty”-serie op de Switch 2 kunnen draaien, met vergelijkbare prestaties als Generation 8-consoles zoals de PS4.

Als we kijken naar het verkooppatroon van de Switch en eerdere Nintendo-consoles, kunnen we zien dat er inderdaad binnenkort een nieuwe console komt als Nintendo vast wil houden aan zijn beproefde releaseformule.

De Switch werd gelanceerd in 2017 en zal zeven jaar oud zijn tegen de tijd dat een Switch 2 waarschijnlijk in 2024 op de markt komt, wat vergelijkbaar is met de algemene levensduur van een moderne gameconsole.