Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Nieuwe ministers worden op feestelijke wijze welkom geheten

Nieuwe ministers worden op feestelijke wijze welkom geheten

PARAMARIBO- Vandaag worden de nieuwe ministers op feestelijke wijze welkom geheten. Op de diverse terreinen zijn tenten opgesteld en heeft men met man en macht gewerkt om de bewindslieden zich thuis te laten voelen. Het ministerie van Regionale Ontwikkeling heeft de straat afgesloten omdat er een grote tent over de weg is opgezet. Gisteravond was men op het terrein van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) druk bezig alles in orde te maken.

Vanmorgen worden de nieuwe ministers en twee onderministers benoemd. Raymond Sapoen van Onderwijs gaat naar HI. In zijn plaats komt Shirley Sitaldien. Stanley Betterson wordt de nieuwe bewindsman op RO ondersteund door Mahinder Gopi als onderminister. Op Openbare Werken treedt Abigail Lie A Kwie aan als onderminister. Martin Misiedjan maakt op Justitie en Politie plaats voor Edward Belfort.

Simon Martosatiman gaat naar huis en in zijn plaats komt Ginmardo Kromosoetoe die van ATM naar RGB gaat. Michael Miskin verlaat HI en gaat naar ATM. Paul Abena verlaat Sport- en Jeugdzaken en in zijn plaats komt Ismanto Adna. De rest blijft normaal op zijn of haar post. Met dit team wil president Desi Bouterse nog meer presteren dan voorheen het geval was.


Posted

in

by

Tags: