Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Nichtje die gouden oorbellen en spaarspot wegneemt uit woning aangehouden

Nichtje die gouden oorbellen en spaarspot wegneemt uit woning aangehouden

De 18-jarige R.S. is op maandag 21 augustus 2023 door de politie van het bureau Latour opgespoord en aangehouden ter zake diefstal.

S.A. (37) deed op donderdag 10 augustus 2023 aangifte van diefstal op voormeld politiebureau tegen haar nichtje. De aangeefster hield de wetsdienaren voor dat R.S. met haar was komen inwonen. Na enige tijd kregen de twee nichten ruzie met elkaar, waarbij zij haar nichtje te kennen gaf dat zij de woning moest verlaten. Na haar verhuizing kwam de aangeefster bij na enige tijd tot de ontdekking dat een paar oorbellen van geelmetaal en de spaarpot van haar dochter niet meer in haar woning aanwezig waren. S.A. confronteerde haar nichtje R.S. telefonisch daarmee, waarbij de verdachte aangaf dat zij de oorbellen per ongeluk had weggegooid en niets afwist van de spaarpot. De verdachte hield haar nicht voor andere oorbellen voor haar te zullen kopen, wat nooit gebeurde. Toen S.A. haar zei aangifte tegen haar te zullen doen bij de politie gaf ze als antwoord op , niet bang te zijn.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.S. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

The post Nichtje die gouden oorbellen en spaarspot wegneemt uit woning aangehouden appeared first on Korps Politie Suriname.