Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Negen personen zwaargewond bij aanrijding twee auto’s op Welgedacht C weg

Negen personen zwaargewond bij aanrijding twee auto’s op Welgedacht C weg

Bij een zware aanrijding tussen twee personenauto’s in de vroege ochtend van zaterdag 30 september op de Welgedacht.C weg zijn 9 personen, inclusief de twee automobilisten, zwaar gewond geraakt en waren de gewonden niet aanspreekbaar.

De politie van het bureau Santo-Boma, die omstreeks 02.45 uur de melding kreeg van de aanrijding, deed de plek aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de agenten is geconstateerd dat beide autobestuurders vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerden, aangezien zij niet goed uit hun woorden konden komen. Ook de mede-inzittenden van beide voertuigen waren vanwege de zware letsels die zij hebben opgelopen niet aanspreekbaar. 

Met assistentie van de brandweer werden de slachtoffers die bekneld zaten in een der voertuigen, uit hun benarde situatie bevrijd. Acht slachtoffers werden voor medische hulp in ambulances van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) en Surcad vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het AZP. 

Beide voertuigen zijn  ter herkeuring in beslag genomen. De slachtoffers waren zondag nog steeds niet aanspreekbaar.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden. Nadere bijzonderheden volgen, zo meldt het Korps Politie Suriname.