Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Mede inzittende terplekke overleden bij frontale botsing

Mede inzittende terplekke overleden bij frontale botsing

De 60-jarige mede inzittende F.S. is op dinsdag 30 mei 2023 bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s aan de Magentakanaalweg ter hoogte van de Magentakanaalbrug ter plaatse overleden.

De politie van het station Leiding kreeg in de morgen van 30 mei 2023 de melding van een aanrijding tussen twee auto’s op bovengenoemde locatie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het 60-jarige verkeersslachtoffer F.S. dat geen teken van leven meer vertoonde langs de weg aan. Een arts stelde officieel de dood van de vrouw vast. Volgens verklaring van de 33-jarige automobiliste S.K. reed zij over de Magentakanaalweg. Zij kwam vanuit de richting van de Nieuw Weergevondenweg gaande naar die van de Commissaris Weythingweg, terwijl het slachtoffer samen met haar 65-jarige echtgenoot E.S. in tegenovergestelde richting reden. Op een behaald moment haalde de automobiliste S.K. ter hoogte van de Magentakanaalbrug de file in en kwam op de rijhelft van haar tegenligger met als gevolg de frontale botsing. Beide voertuigen hebben materiële schade opgelopen en zijn door de politie in beslag genomen. Zowel de veroorzaker als de echtgenoot van het slachtoffer hebben letsels opgelopen en zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het rijbewijs van de veroorzaker S.K, bij wie geen tekenen van onder invloed verkeren van één of ander bedwelmende middel zijn waargenomen, is door de politie ingevorderd. Het onderzoek van deze aanrijding wordt overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

The post Mede inzittende terplekke overleden bij frontale botsing appeared first on Korps Politie Suriname.