Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Marktventer in rug gestoken

Marktventer in rug gestoken

PARAMARIBO De 50-jarige marktventer W.K. is vrijdag door een man meer bekend als Djogo op de Vreedzaam Markt neergestoken. Onder begeleiding van een vriend deed het slachtoffer diezelfde dag om tien voor half vier s’ middags aangifte bij de politie van het bureau Centrum.

Volgens de verklaring van het slachtoffer is hij standhouder bij de Vreedzaam Markt. Vrijdag werd hij benaderd door een security guard die hem vroeg naar sigaret. De standhouder gaf hem aan dat hij een sigaret kan krijgen, maar er later wel voor moet betalen.

De steekgrage man die in de buurt was zei aan de guard om niet met de 50-jarige te praten en om niets van hem aan te nemen. Djogo bedreigde de standhouder met de dood en raakte met hem in een woordenwisseling.

Toen de man terug liep naar zijn stand, werd hij van achteren met een scherp voorwerp in zijn linker onderrug gestoken door Djogo. Na de daad rende de verdachte in de richting van het oude veerplein.

Aan de opsporing en aanhouding van deze verdachte wordt gewerkt. Het slachtoffer werd voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.