Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Manspersoon laat leven bij schietincident; schutter voortvluchtig

Manspersoon laat leven bij schietincident; schutter voortvluchtig

Bij een schietincident in de ochtend van vrijdag 13 oktober 2023 omstreeks 02.43 uur op de hoek van de Waaldijk- en Dr. Eugene Gesselstraat (voorheen Hoogestraat) heeft een manspersoon van wie de persoonsgegevens nog ontbreken ter plaatse het leven gelaten.  

De politie van het bureau Nieuwe Haven deed na  melding dat een manspersoon met een schotverwonding lag op bovengenoemde hoek en kennelijk het leven had gelaten de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het slachtoffer aan dat geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de man vast, die vermoedelijk van Guyanese afkomst is.

Op de plek werd er door de medewerkers van de Forensische Opsporing (F.O.) een huls aangetroffen en in beslag genomen. Twee personen die zich als getuige ter plaatse bevonden zijn opgebracht voor verhoor. Van de schutter ontbreekt elke spoor. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de manpersoon door de politie ter obductie in beslag genomen.

The post Manspersoon laat leven bij schietincident; schutter voortvluchtig appeared first on Korps Politie Suriname.