Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man ter zake vernieling elektriciteitskasten aangehouden

Man ter zake vernieling elektriciteitskasten aangehouden

De politie van het bureau Latour heeft op dinsdag 20 juni 2023 de 47-jarige verdachte J.P. aangehouden.  

Deze manspersoon wordt ervan verdacht op die bewuste dag vernielingen te hebben aangericht,  op een adres in het ressort Latour.

De politie deed na de melding van de vernieling het adres aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de 41-jarige benadeelde A.Z. aan. Naar zeggen van de vrouw keek ze uit het raam van haar woning naar buiten en  zag dat het licht van de ijscontainer die tegenover haar woning staat, was uitgeschakeld. Aangezien het een gewoonte was van een dakloze man het licht van de ijscontainer uit te doen, liep ze naar buiten en schakelde het weer aan.  Toen ze terug liep naar haar woning hoorde ze opeens timmergeluiden vanuit de container. Op dat moment zag ze dat de verdachte J.P. twee elektrische kasten aan het vernielen was en schakelde direct de politie in.

De wetsdienaren sloegen bij aankomst de verdachte die een zwerversbestaan leidt in de boeien, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

The post Man ter zake vernieling elektriciteitskasten aangehouden appeared first on Korps Politie Suriname.