Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man stapt uit het leven

Man stapt uit het leven

PARAMARIBO — Na zijn partner zondag in de vroege ochtend te hebben mishandeld aan de Rainaraiweg in het ressort Geyersvlijt, is de 39-jarige M.S. weggereden. De plaatselijke politie, die door de vrouw was ingeschakeld, trof het voertuig later aan de Mangolaan aan met daarin het levenloze lichaam van de man. Het stoffelijk overschot is voor obductie in beslag genomen.

De 35-jarige B.A. werd overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo om te worden behandeld aan de verwondingen. Het slachtoffer verklaarde dat ze samen met haar partner en zijn familie was gaan stappen. Eenmaal thuis en geparkeerd in de inrit gaf de vrouw te kennen dat zij honger had en eten wilde kopen. M.S. gaf geen gehoor en bleef rustig zitten.

B.A. zegt dat ze bleef aandringen dat zij eten wilde kopen. De man werd erg agressief en bracht haar slagen toe op haar lichaam en drukte haar keel dicht. Ook beet hij de vrouw aan haar bovenlip, waardoor een stukje ervan ging. Het lukte haar om zichzelf te bevrijden, waarna ze uit de auto stapte en naar de hoek rende waar zij zich schuilhield achter een transformator. Toen de man wegreed, begaf de vrouw zich naar huis en schakelde ze de politie in.