Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man opgepakt voor mishandelen 78-jarige buurman

Man opgepakt voor mishandelen 78-jarige buurman

PARAMARIBO — De politie van Latour heeft A.M. (58) opgepakt voor het mishandelen van zijn 78-jarige buurman (E.A). Volgens verklaring van het slachtoffer lag hij op donderdag 11 mei in zijn hangmat te bellen toen hij plotseling geroep hoorde. Hij stond op, maakte de voordeur open en zag tot zijn verbazing zijn buurman A.M. voor zijn deur, die hem gelijk vroeg waarom hij met derden over hem zat te roddelen.

De 78-jarige man gaf aan niets daarover af te weten, waarbij de buurman het erf opliep, een houten balk pakte en hem daarmee enkele slagen op zijn rug en hoofd toebracht. Hij maakte zich na zijn daad uit de voeten. Het slachtoffer verloor zijn bewustzijn.

De dochter van het slachtoffer die in gesprek was met haar vader en het gebeuren via de telefoon had kunnen volgen, haastte zich direct naar de plaats delict. Bij aankomst trof zij haar vader zittend op het erf aan met een bebloed hoofd en bracht het slachtoffer naar het politiebureau voor het doen van aangifte.

Hierna deed de aangever voor medische behandeling per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan. Het gelukte de politie om A.M. zaterdag aan te houden en in verzekering te stellen.