Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man opgepakt voor beroving en seksueel misbruik van zijn buurvrouw (63) te Rijsdijk

Man opgepakt voor beroving en seksueel misbruik van zijn buurvrouw (63) te Rijsdijk

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname hebben in de vroege ochtend van zaterdag 7 oktober de verdachte S.B. aangehouden, nadat hij zijn 63-jarige buurvrouw in haar woning had beroofd en seksueel heeft misbruikt. Na de melding van beroving in een woning aan de Keetje Jovalstraat in het ressort Rijsdijk gingen agenten van het politiebureau Rijsdijk naar het adres voor onderzoek.

Bij aankomst op de locatie troffen de dienders  een 63-jarige vrouw aan die gekneveld was achtergelaten door de verdachte. 

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen. dat de verdachte S.B. onder bedreiging van een wapen de vrouw tijdens de beroving en voor het verlaten van de woning seksueel heeft misbruikt. Het slachtoffer zag kans om de verdachte tijdens zijn daad met een scherp voorwerp te verwonden. De verdachte koos hierna het hazenpad met medeneming van een onbekend geldbedrag en liet het wapen waarmee hij ter plaatse was, als ook een mobiele telefoon, een pet, een korte broek en een onderbroek in de woning achter. 

Bij een ingesteld buurtonderzoek kwamen de agenten erachter dat de achtergelaten goederen aan de buurman S.B. toebehoorden.

Na speurwerk kon de verdachte door het RBTM aangehouden en overgebracht worden naar het politiebureau Rijsdijk.