Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man omgekomen bij zwembad

Man omgekomen bij zwembad

Een man is gisteren omstreeks 01.00 uur dood binnengebracht op de Spoedeisende Hulp van het Sint Vincentius Ziekenhuis. Naar verluidt was er een feestje gaande bij een zwemresort aan de Van Roseveltkade.
 
De manager van het zwemresort verklaarde aan de politie die ter plekke arriveerde, dat er een party gaande was en dat er rondom het zwembad gegeten en gedronken werd door de gasten.
 
Op een gegeven moment zag hij een man langs het bad liggen die door een omstander gereanimeerd werd. Reagerend daarop schakelde hij terstond de politie in.
 
Het slachtoffer werd voor de komst van de politie per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp gebracht.
 
De dienstdoende arts constateerde dat het slachtoffer bij aankomst geen polsslag meer had. Verder vermoedde de arts dat het slachtoffer door verdrinking om het leven is gekomen. Hij stelde de dood officieel vast. Na overleg met een officier van justitie werd het lijk hangende het onderzoek in beslag genomen.
 
De werkelijke oorzaak van het overlijden wordt verder onderzocht. De politie van bureau Centrum heeft de zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.