Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man mishandelt vrouw om eten en schiet zichzelf door het hoofd

Man mishandelt vrouw om eten en schiet zichzelf door het hoofd

De 39-jarige M.S. heeft zichzelf gisterochtend met een illegaal vuurwapen in zijn voertuig door het hoofd geschoten. De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg diezelfde ochtend een melding van een zware mishandeling op een adres aan de Rainaraiweg in het ressort Geyersvlijt. Bij aankomst troffen de wetsdienaren de 35-jarige B.A. aan, besmeurd met bloed in haar gelaat ter hoogte van haar bovenlip.

Volgens de vrouw was zij samen met haar partner M.S. en zijn familie gaan stappen. Na enige tijd begaf het koppel zich naar huis en parkeerde haar man zijn voertuig in de inrit. Bij die gelegenheid gaf zij haar partner te kennen dat zij honger had en eten wilde kopen.

M.S. gaf daarop geen gehoor en bleef rustig zitten, waardoor zij maar bleef aandringen dat zij eten wilde kopen. De man werd hierdoor erg agressief en bracht de vrouw slagen toe op haar lichaam en drukte haar keel dicht. M.S. beet de vrouw ook nog aan haar bovenlip, waardoor een stukje ervan af ging.

Het lukte haar om zichzelf te bevrijden en rende naar de hoek waar zij zich schuilhield achter een transformator van een telecommunicatiebedrijf. Van op een afstand zag het slachtoffer dat de verdachte in zijn voertuig stapte en wegreed, waarna zij naar huis rende en de politie inschakelde.

Aan de hand van de beschrijving van het voertuig stelden de wetsdienaren direct een onderzoek in en aan de Mangolaan werd de man die geen teken van leven meer vertoonde in zijn auto aangetroffen. Hij bleek zichzelf met een illegaal vuurwapen door het hoofd te hebben geschoten. Het wapen is aangetroffen en hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van M.S. eveneens door de politie ter obductie in beslag genomen.