Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man bedreigt schoonmoeder met vuistvuurwapen; verdachte aangehouden

Man bedreigt schoonmoeder met vuistvuurwapen; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Santo Boma heeft op donderdag 5 oktober 2023 de ondernemer K.S. ter zake bedreiging en overtreding van de vuurwapenwet in de boeien geslagen.

De wetsdienaren van voormelde politiebureau deden na de melding dat een man die gewapend was met een vuistvuurwapen vreselijk tekeer ging op een adres in het ressort, de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de politieambtenaren de verdachte K.S. en zijn schoonmoeder en echtgenote aan, die vervolgens voor verdere afdoening werden overgebracht naar het politiebureau. Het onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachte zich op die bewuste dag gewapend met een vuistvuurwapen naar de woning van zijn schoonmoeder had begeven, alwaar hij vreselijk tekeer is gegaan met de vrouw des huizes. Het vuurwapen dat hij illegaal in zijn bezit bleek te hebben, is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

De verdachte werd voorgeleid en is na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

The post Man bedreigt schoonmoeder met vuistvuurwapen; verdachte aangehouden appeared first on Korps Politie Suriname.