Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man (31) opgepakt voor illegaal vuurwapenbezit en geweldpleging en mishandeling

Man (31) opgepakt voor illegaal vuurwapenbezit en geweldpleging en mishandeling

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname heeft zondag 17 september de verdachte W.M. (31) ter zake overtreding van de Vuurwapenwet op de Tout Lui Faut Kanaalweg aangehouden.

De verdachte zat in een verdacht voertuig dat geparkeerd stond op het terrein van Rubi’s pompstation aan de Tout Lui Faut Kanaalweg. De agenten stelden een onderzoek in en troffen op W.M. een illegaal vuurwapen aan. Aangezien de man de herkomst van het wapen niet wilde of kon verklaren, werd hij in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond. Het vuurwapen werd in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Tijdens het onderzoek is naar voren gekomen, dat er tegen deze verdachte eerder aangifte is gedaan ter zake openlijke geweldpleging en zware mishandeling.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte W.M. ter zake overtreding van de Vuurwapenwet en poging zware mishandeling en openlijke geweldpleging hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.