Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Man (30) aangehouden voor verspreiden naaktfoto’s en bedreigen van ex-vriendin

Man (30) aangehouden voor verspreiden naaktfoto’s en bedreigen van ex-vriendin

De politie van het bureau Rijsdijk heeft dinsdag 17 oktober de verdachte L.L. (30) in verzekering gesteld voor het verspreiden van naaktfoto’s en bedreiging van zijn ex-vriendin.

De ex-vriendin A.G. (21) heeft aangifte tegen de haar ex-vriend gedaan. Volgens haar heeft zij de relatie met L.L. beëindigd, vanwege de vele ruzies die zij met elkaar kregen. Dit viel niet in goede aarde bij de man, waardoor L.L zonder medeweten van de aangeefster foto’s schoot terwijl zij naakt was. Hij heeft deze verstuurd naar haar zus en haar ex-vriend. Toen zij hiervan in kennis werd gesteld, deed zij direct aangifte bij de politie. 

Na onderzoek en verkregen informatie werd de ex-vriend op 17 oktober door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) opgespoord en op de Tourtonnelaan in Paramaribo aangehouden.

Hierna werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Rijsdijk. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte L.L. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.