Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Madonna stelt nieuwe vriend voor aan zoon, die schelen maar 6 jaar

Madonna stelt nieuwe vriend voor aan zoon, die schelen maar 6 jaar

Alle ogen zijn weer gericht op de enige echte Queen of Pop, Madonna. Waarom? Ze heeft haar nieuwste liefde, Joshua Popper, voorgesteld aan haar oudste zoon, Rocco Ritchie. En wat maakt deze scène zo fascinerend? Het leeftijdsverschil tussen Joshua en Rocca is slechts zes jaar. Het had zijn broer kunnen zijn, zullen we maar zeggen. De bijzondere ontmoeting tussen Madonna’s kinderen en haar nieuwe vlam had een speciale gelegenheid: de viering van Madonna’s 65e verjaardag in het betoverende Lissabon. 

De gastenlijst bestond uit een verzameling van de dierbaarste mensen in het leven van de zangeres, waaronder de 26-jarige Lourdes, de 17-jarige David Banda en Mercy James, en haar 10-jarige tweeling Stella en Estere. Dat Madonna inmiddels een vrij hoge leeftijd heeft bereikt, betekent zeker niet dat ze het voortaan wat rustiger aan gaat doen. Ze is er gewoon verbijsterd over. Het liefdesverhaal tussen Madonna en Joshua begon eerder dit jaar in de boksstudio van de 29-jarige Joshua in New York City. Deze professionele bokstrainer leerde niemand minder dan Madonna’s tienerzoon David de kneepjes van het vak. Het resultaat?  Een onverwachte ontmoeting die resulteerde in een sprankelende romance tussen de getalenteerde bokser en de moeder van zijn leerling. 

Romantische kiekjes van het koppel verschenen al snel op sociale media en de wereld kon meegenieten. Nog opvallender is dat Madonna’s oudste kind, Lourdes, inmiddels 26 jaar oud is. Wat het nieuwe vriendje van haar moeder eigenlijk geschikter maakte voor haar leeftijd. Toch lijkt ze geen last te hebben van de nieuwe romance van haar moeder en ze heeft ook het hele verjaardagsweekend met volle teugen gevierd.

Ondanks de uitdagingen die het afgelopen jaar voor Madonna met zich meebracht, waaronder een ernstige bacteriële infectie die haar zelfs naar de intensive care bracht, was Joshua er altijd om haar bij te staan ​​en te ondersteunen tijdens haar herstel. 

Ondanks het opvallende leeftijdsverschil van 36 jaar tussen de twee, won Joshua al snel de harten van Madonna’s fans. Het is niet de eerste keer dat Madonna een relatie aangaat met een jongere partner. Tot april 2022 had ze een liefdesband van drie jaar met Ahlamalik Williams, die pas 25 jaar oud was toen hun wegen elkaar kruisten. In een interview legde Madonna uit dat haar voorkeur voor jongere mannen geen bewuste keuze is: “Het gebeurde gewoon. Ik ontmoette iemand waar ik dol op werd en hij was toevallig die leeftijd.” Madonna blijft bewijzen dat liefde geen grenzen kent en dat ze haar hart volgt, ongeacht haar leeftijd.