Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » ‘Klassieke verleidingstrucs nog altijd effectief’

‘Klassieke verleidingstrucs nog altijd effectief’

De klassieke manieren om iemand te verleiden, zoals een fles wijn, een etentje en een liefdesverklaring, blijken nog altijd het meest effectief te zijn. Dat wordt geconcludeerd na een nieuw onderzoek.

De helft van de vrouwen krijgt zin in seks als haar partner zegt dat hij van haar houdt, zo blijkt uit een onderzoek dat Yahoo Shine and Fitness Magazine hield onder 1.000 volwassen mannen en vrouwen.

De meeste deelnemers aan het onderzoek vinden dat een romantisch etentje met een goede fles wijn nog altijd het beste begin is van een spannende nacht, zo meldt de Daily Mail.

‘Dirty talk’ blijkt veel minder populair dan altijd wordt gedacht. Ruim 40 procent van de vrouwen hoort liever iets romantisch, zoals ‘ik hou van jou’ en slechts 25 procent geeft de voorkeur aan meer expliciete mededelingen.

Bij jonge mannen en vrouwen is ‘dirty talk’ iets populairder dan bij ouderen. Ruim 20 procent van de jongeren raakt er opgewonden van, terwijl slechts 12 procent van de wat ouderen het spannend vindt. Toch geeft bijna de helft van de ondervraagden toe dat ze ‘dirty talk’ hebben gebruikt om hun partner in de juiste stemming te krijgen.

Tevens blijkt uit het onderzoek dat stellen die al een tijd bij elkaar zijn nog altijd 2,4 keer per week seks hebben. Bijna 40 procent van de stellen fantaseert daarbij over de eigen partner en 38 procent fantaseert over een beroemdheid. Singles hebben volgens het onderzoek overigens veel vaker seks, namelijk wel 5,3 keer per week.

De gemiddelde vrijpartij duurt tussen de 39 en 45 minuten. Zo’n 65 procent van de vrouwen is daar tevreden over, terwijl 55 procent van de mannen graag wat langer zou willen vrijen.

Als een dag een uur langer zou duren zou 46 procent van de mannen dat uur willen besteden aan seks. Van de vrouwen is dit slechts 24 procent.

(nu.nl)


Posted

in

by