Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Kiara Advani gaat in stijl uit met echtgenoot Sidharth Malhotra voor een date night

Kiara Advani gaat in stijl uit met echtgenoot Sidharth Malhotra voor een date night

Kiara houdt ervan om het chic en glamoureus te houden, zelfs als ze geen dienst heeft. Aan de andere kant is de stijl van Sidharth meer ingetogen en minimalistisch. Sidharth Malhotra en Kiara Advani zijn snel het Bollywood-koppel geworden waar ze naar moeten kijken als het om stijl gaat.  Het duo bewees dit punt nog maar eens toen ze onlangs werden gespot in Mumbai, tijdens een date night. Nou, we zullen eerlijk zijn, het was Kiara’s blik die ons hart veroverde.

Ze zagen er allebei zorgeloos uit voor hun date-avond in de stad. Kiara koos voor een witte jurk met meerdere lagen, terwijl Sidharth gekleed was in een eenvoudige broek-shirtcombinatie. Aan de andere kant is de stijl van Sidharth meer ingetogen en minimalistisch.

Maar deze keer stelde zijn uiterlijk ons ​​een beetje teleur. Kiara zorgde voor elegantie in een jurk met een halslijn met kraag en een lijfje dat goed was voorzien van knopen. Haar ballonmouwen wapperden omhoog in de wind, samen met de korte zoom van haar jurk. Hoewel Sidharth er goed uitzag in zijn grijze broek, gecombineerd met een donkerblauw overhemd en bruinwitte sneakers, moeten we toegeven dat zijn uiterlijk een beetje teleurstellend was vergeleken met dat van Kiara. Bijna alsof Kiara de Barbie was, terwijl Sidharth gewoon Ken was, zoals de internetgebruikers zouden zeggen.

Kiara heeft haar look verder aangevuld met een ronde Louis Vuitton-tas en een paar nude pumps. Het lijkt erop dat ze make-upvrij is geworden, met slechts een beetje mascara en een vleugje lichtroze lippenstift. Haar zijdezachte, sluike haar stroomde in zachte golven over haar rug. Het Shershaah-stel poseerde bovendien voor de fotografen die buiten het etablissement stonden te wachten, elkaars hand vasthoudend.  De twee leken te genieten van de overwinning van Shershaah in de National Award. De 69e National Film Awards in 2023 leverden de film de Special Jury Award op.