Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » KFC breidt assortiment uit met kip nuggets

KFC breidt assortiment uit met kip nuggets

door Shanavon Arsomedjo

PARAMARIBO — Het vlees is mals, de smaak goed en de nuggets zijn goed te combineren met verschillende (nieuwe) sauzen. Zo kan in enkele woorden, uitgaande op uitspraken van klanten, het nieuwe product van fastfood keten KFC worden samengevat. De nuggets zijn van 100 procent wit vlees en de kip wordt halal geslacht en bereid volgens het wereldwijde recept van de keten. “Ze zijn dus niet spicy”, vertelt Wendy Tarnadi, marketing coördinator van KFC Suriname aan de krant.

Luisteren naar de klant

Het bedrijf vestigde zich bijna dertig jaar geleden in Suriname en sinds toen is de focus vooral geweest op gefrituurde kip. Luisteren naar de wensen van de klanten is een van de principes van KFC. Zo is speciaal voor mensen die van peper houden enkele maanden geleden de ‘faya cruncher’  met een pittige smaak gelanceerd. Dit is een burger met een pittig stuk vlees, afgemaakt met een eveneens een pittige saus. “Dat is niet zo zeer een nieuw item, maar meer een vernieuwing van een bestaand product. De nuggets echter zijn totaal nieuw, ook in het buitenland en worden aangeboden in porties van acht en twaalf stukken, met de keuzemogelijkheid uit vijf sauzen.

Proeven

De keten introduceerde ruim een week geleden, steeds in een ander filiaal, de nuggets met proefmomenten voor ‘bekende mensen’ om op een gezellige en luchtige manier mee te doen. Om de spanning en verrassing te vergroten werden vooraf leuke activiteiten en spelletjes gedaan. Tarnadi: “Innovatie van producten is erg belangrijk vanuit de moedermaatschappij, maar meer nog omdat ook de vraag van de klanten verandert. We blijven origineel en dat betekent dat we nog meer producten willen brengen om onze leuze ‘KFC na’f inu’ helemaal waar te maken.