Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Karan Deol op foto met zijn ‘Best Men’-vader Sunny Deol en broer Rajveer Deol

Karan Deol op foto met zijn ‘Best Men’-vader Sunny Deol en broer Rajveer Deol

Qp social media gonst het van de foto’s en video’s van de pre-huwelijksfeesten van de zoon van Bollywood-acteur Sunny Deol, Karan Deol. Daarover gesproken, Karan Deol trakteerde zijn Instagram-familie woensdag met een schattige foto van zichzelf met zijn “beste mannen”, vader Sunny Deol en broer Rajveer Deol. Op de foto is Karan gekleed in een blauwe kurta, terwijl hij poseert met zijn vader in het zwart en zijn broer in een wit overhemd.  

Bij het delen van de foto schreef Karan simpelweg: “Kon niet dankbaarder zijn (emoticon met rood hart) Mijn beste mannen!.”  

Karan’s oom Bobby Deol reageerde snel op de post met hartemoji’s. Karan Deol is helemaal klaar om op 18 juni met zijn vriendin Drisha Acharya te trouwen. De huwelijksfestiviteiten begonnen eerder deze week met de “Roka-ceremonie”. Op dit moment is een video van Sunny Deol die danst op het nummer Morni Banke uit de film Badhaai Ho uit 2018 enorm populair.

Karan verloofde zich een paar maanden geleden met zijn oude vriendin Drisha Acharya tijdens een privéceremonie na een lange tijd te daten.  Karan, het oudste kind van Sunny en Pooja Deol, maakte zijn Bollywood-debuut met Pal Pal Dil Ke Paas en zal vervolgens te zien zijn in Apne 2.