Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Kabinet van de president van Syrië:

Kabinet van de president van Syrië:

‘Wat de zionistische criminele krachten hebben uitgevoerd tijdens hun aanval op het Baptistenziekenhuis in de Gazastrook, vormt een van de meest gruwelijke en bloedigste bloedbaden tegen de mensheid in de moderne tijd.

De Syrische Arabische Republiek beschouwt deze massamoord op honderden onschuldige mensen in Gaza als een barbaarse daad die uitdrukking geeft aan het niveau van haat tegen de zionistische entiteit, die met haar misdaden de hoogste niveaus van agressie en moord heeft overschreden.

Deze gruwelijke misdaad herinnert ons alleen maar aan de misdaden van deze entiteit die werd opgericht en gebaseerd op bloedbaden, en weerspiegelt een grimmig beeld van de voortzetting van de aanpak van de bendes die de criminele zionistische entiteit hebben gecreëerd.

De Syrische Arabische Republiek houdt westerse landen, vooral de Verenigde Staten van Amerika, verantwoordelijk voor dit bloedbad en andere bloedbaden, aangezien het een partner is van de zionistische entiteit in alle georganiseerde moordoperaties tegen het Palestijnse volk.”