Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Justitie roept hulp bevolking in bij opsporing zes ontsnapte arrestanten cellenhuis Nieuwe Haven

Justitie roept hulp bevolking in bij opsporing zes ontsnapte arrestanten cellenhuis Nieuwe Haven

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing en aanhouding van de 6 arrestanten die zondag zijn ontvlucht uit het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven met de volgende personalia:

1. RODRIGUES BARATA, ALAIR ALIAS ‘KAJOE” geboren op 7 april 1989 in Brazilië en wonende in Hotel Esmeralda aan de Mahonylaan te Paramaribo.

De verdachte heeft tatoeages op zijn rechterbovenarm, rug, littekens op zijn linkerhand, rechter elleboog en heeft O-benen. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal middels geweld, overtreding van de Vuurwapenwet, overtreding van de Wet Verdovende Middelen en overtreding van de Vreemdelingenwet.

2. CLEMENS, RINALDO ALIAS “BIGA” geboren op 16 maart 1980 te Paramaribo en wonende aan de Vulcanusstraat nummer 78 te Paramaribo.

De man heeft een tatoeage op zijn linker ondeam en op het achterhoofd. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal middels geweld en , gekwalificeerde diefstal.

3. RODRIGUES DE ARAUJO, MANOȄL geboren op 6 augustus 1967 in Brazilië en wonende aan de Anamoestraat nummer 10 te Paramaribo. De man heeft zich schuldig gemaakt aan overtreding van de Vuurwapenwet, overtreding van de Vreemdelingenwet.

4. VIEIRA DA SILVA, ANTONIO RONILDO, ALIAS “NEGHAO” geboren op 17 december 1986 in Brazilië en voor het laatst gewoond hebbende te Hobbybergi te Grankreek in het district Sipaliwni. Hij heeft zich schuldig gemaakt moord en doodslag en overtreding van de Vreemdelingenwet.

5. COIMBRA, ROSIVALDO geboren op 23 augustus 1978 in Brazilië Hij heeft zich schuldig gemaakt aan onder andere overtreding van de Vreemdelingenwet.

6. LOUISE, EDUWARD geboren op 8 februari 1991 in Frans Guyana (Maripasoula) en wonende aan de Manasazegenweg, pandnummer 225 te Paramaribo. Deze verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze ontvluchtte arrestanten wordt verzocht om contact te maken met de politie van de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645 & 403252, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.