Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Jude Bellingham is klaar voor zijn ‘echte’ debuut bij Real Madrid in de Champions League.

Jude Bellingham is klaar voor zijn ‘echte’ debuut bij Real Madrid in de Champions League.

De Bellingham klaar voor ‘echt’ Madrid-debuut in Champions League

Engelse middenvelder heeft een indrukwekkende start gehad in Madrid, met vijf doelpunten in vijf wedstrijden in La Liga sinds zijn overgang van Borussia Dortmund. Hoewel Real Madrid een perfecte start kende in de nationale competitie, begint hun seizoen nu pas echt met de Champions League.

Bellingham, die het nummer 5 draagt als eerbetoon aan Zinedine Zidane, heeft al de harten van de fans veroverd in Madrid. Hij vierde zijn doelpunten met open armen en werd toegezongen met het refrein van “Hey Jude” van The Beatles. Coach Carlo Ancelotti prijst Bellingham’s persoonlijkheid en benadrukt dat persoonlijkheid belangrijker is dan kwaliteit.

Bellingham heeft een sterke fysieke aanwezigheid in de aanval achter de Braziliaanse spelers Rodrygo en Vinicius Junior. Zijn doelpunten hebben de afwezigheid van Karim Benzema goed opgevangen. Hoewel er geruchten waren over een mogelijke komst van Kylian Mbappé, lijkt Bellingham zich goed te manifesteren in zijn huidige rol. De toekomst zal uitwijzen hoe zijn positie zich ontwikkelt onder een nieuwe coach, maar voor nu gaat het goed tussen coach en speler.