Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Jongeman ontkent 15-jarig buurmeisje te hebben verkracht

Jongeman ontkent 15-jarig buurmeisje te hebben verkracht

De 21-jarige Gefferty ‘Geffy’ W. heeft tegenover de rechter ontkend zijn 15-jarig buurmeisje te hebben verkracht. Geffy zegt dat hij met instemming van het meisje seks met haar heeft gehad. De verdachte moest zich bij de rechter verantwoorden terzake verkrachting van zijn minderjarig buurmeisje, dat hij naar een woning had gelokt.

Op 4 december van het vorig jaar deed het 15-jarige slachtoffer haar beklag bij haar buurjongen Geffy, dat haar mobiel problemen gaf en of hij weet waar ze het goedkoop kon laten maken. Hij zei aan de 15-jarige dat hij een nieuwe zou kopen voor haar, maar dat weigerde ze. Hierna bood hij zijn buurmeisje aan om het voor haar te laten maken en daarmee ging ze akkoord. Hij zei aan haar, dat hij wat geld bij een mati moest ophalen en of ze mee wilde gaan in zijn auto.

Het slachtoffer werd naar een huis gebracht. Echter bleek de mati van Geffy niet thuis te zijn. Op een gegeven moment tilde Geffy het slachtoffer uit het voertuig en bracht haar in het huis, waar hij haar op het bed plaatste.

Op de rechtszitting verklaarde het meisje dat ze alle moeite heeft gedaan om hem te stoppen, maar hij heeft haar met geweld verkracht. Omdat hij haar buurjongen is, vertrouwde ze hem daarom ging ze met hem mee. Ze had niet verwacht dat hij tot zo’n daad zou overgaan.

De rechter stelde de zaak uit naar 12 oktober. Dan zullen enkele getuigen worden gehoord en zal de officier van justitie zijn strafeis doen. Geffy blijft aangehouden.