Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » John Clay verheugd zich op sportdag voor kinderen met een beperking

John Clay verheugd zich op sportdag voor kinderen met een beperking

De populaire artiest John Clay kijkt reikhalzend uit naar de sportdag voor kinderen met een beperking op maandag 29 oktober. “Het is voor mij een grote eer om mee te doen met dit evenement. Ik heb er heel veel zin in, want ik ga behalve zingen ook sporten,” zegt hij enthousiast.

De activiteit wordt georganiseerd door de Ilonka Elmont Foundation in samenwerking met het Bureau voor Speciaal onderwijs en is bedoeld om deze jongeren flink te laten sporten.

Ruim 170 kinderen van de Ilse Labadie school, Kennedyschool en worden verwacht op het Owru Cul sportcomplex aan de Letitia Vriesdelaan.

Voor John Clay is het de eerste keer dat hij meedoet met zo een activiteit. “Ik ben aanbevolen door collega artiest Tjatjie, maar ik vind persoonlijk ook dat zulke activiteiten meer aandacht verdienen” vertelt de artiest. “Ik doe zelf ook aan sport, ik ben voetballer en basketballer,” voegt hij eraan toe.

Hij roept daarom vooral de jongeren op veel te bewegen. John Clay: ”doe aan sport voor een gezond Suriname.”

Hij verklapt ook dat hij nu al een nieuw nummer klaar heeft met Mantje Karso, met wie hij eerder dit jaar een vette hit scoorde met het nummer “Nomo Yu”. Deze nieuwe song komt binnen niet al te lange tijd uit.