Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » ItsJoshSRocks zingt vanuit het hart

ItsJoshSRocks zingt vanuit het hart

PARAMARIBO — ItsJoshSRocks laat met zijn nieuwe single ‘Firi’ niks over aan fantasie. De artiest zingt zijn hart uit en maakt kenbaar hoeveel liefde hij heeft voor een vrouw.

Het nummer is bedoeld om het gevoel bij verliefdheid te uiten en dient ook als voorbeeld voor eenieder om niet te schromen hun gevoelens te uiten. “‘Firi’ geeft je het gevoel dat je in de zevende hemel bent, hetzelfde waarover velen kunnen praten wanneer ze smoorverliefd zijn”, aldus de artiest.

“Laat niks of niemand je verhinderen om te doen wat jij moet doen”

Samenwerking met oom

ItsJoshSRocks, artiestennaam voor Joshua Sabajo, heeft samen met Mangboy Vurro aan dit nummer gewerkt. De song is aangekleed in een kaseko jasje, waaraan hij een eigen tintje aan geeft.

De samenwerking met Mangboy Vurro, die een oom van hem is, heeft volgens de artiest positieve resultaten opgeleverd. Vurro heeft namelijk zijn eigen muziekcarrière opgebouwd, is heel getalenteerd en heeft bovenal een rustige uitstraling.

ItsJoshSRocks vertelt dat hij in eerste instantie niemand op het oog had voor een samenwerking. Totdat zijn zus naar het nummer luisterde en aangaf dat er iets ontbrak. Zo ontstond het idee om de collab met Mangboy Vurro te doen. Deze was vanaf het begin heel enthousiast om een bijdrage te leveren aan deze productie.

(lees verder onder de foto)

Hoge verwachtingen

De artiest heeft hoge verwachtingen over het nummer en de videoclip, aangezien het lied uit zijn hart is geschreven en gecomponeerd. Hij zegt dat ‘Firi’ momenteel in België, waar hij woonachtig is, scoort. Dezelfde verwachtingen heeft hij voor Suriname en Nederland.

ItsJoshSRocks wil met zijn muziek zijn gevoelens uiten, Suriname op de kaart zetten en mensen zoveel mogelijk bij elkaar te brengen en tegelijkertijd zijn boodschap te verspreiden. De komende tijd zal de zanger onverkort doorgaan met het maken van muziek. “Laat niks of niemand je verhinderen om te doen wat jij moet doen”, is zijn boodschap.