Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Ingezonden: Waarom moest de baby dood?

Ingezonden: Waarom moest de baby dood?

Ik heb recentelijk met groot afgrijzen kennis genomen van de vechtpartij  tussen een Surinaamse man die samen met zijn zwangere Marokkaanse  vriendin  op straat was toen hij door een groep asociale jongeren werd aangevallen. De vrouw werd mishandeld door een groep Marokkaanse jongens in Nederland. Niet lang daarna is het ongeboren kind overleden.

De Marokkaanse vrouw liep samen met haar Surinaamse vriend, die donker van kleur is. En mag dat niet dan? Waar halen  die jongens, in mijn ogen nog kleine snotapen, het lef vandaan om de zwangere vrouw “negerhoer” te noemen? Zijn ze gek geworden?

Ik ben in ieder geval trots op mijn Surinaamse broeder dat hij niet bang was en is opgekomen voor zijn vriendin en voor zijn recht om zwart te zijn zijn. Hij mag daar trots op zijn! Het zijn dit soort kwalijke figuren die ze uit Nederland moeten zetten. Hier moet sterk tegen geageerd worden. Het kan er bij mij niet in dat een zwarte man geen relatie met een blanke of Marokkaanse vrouw mag hebben.  Althans, dat anderen zich daaraan storen en nog erbij op de vuist gaan omdat het ze niet zint. Wij Surinamers kunnen dergelijke acties nimmer accepteren!

Een rasechte Suriname, S.D.

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.