Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Ingezonden: Miranda geeft het goede voorbeeld

Ingezonden: Miranda geeft het goede voorbeeld

Geachte redactie, met dank voor plaatsing op uw nieuwssite.

Via mijn korte bijdrage wil ik mijn complimenten publiekelijk kenbaar maken naar de districtscommissaris van Para de heer Jerry Miranda. Ik volg deze functionaris al geruime tijd en ik mag gerust zeggen, dat hij werkelijk werkt voor het district. Meneer Miranda doet er alles aan om de leefomstandigheid in zijn werkgebied te verbeteren en indien nodig zijn eigen middelen inzet om projecten uit te voeren.

Deze meneer demonstreert duidelijk niet te willen wachten op de overheid maar gelijk met goede werkbare plannen te komen. De nieuwsberichten over de activiteiten van het districtscommissariaat van Para liggen daar. Recentelijk nog is meneer Miranda begonnen met het ministerie van Justitie en Politie om gedetineerden in te zetten voor het onderhouden van de infrastructuur van het district. Simpele zaken zoals het ophalen van trenzen en lozingen worden hiermee aangepakt.

Terwijl de gevangenen worden ingezet om bij te dragen aan de opbouw van het land, leren ze gelijk een vak dat ze kunnen uitoefenen wanneer ze uit detentie zijn. Resocialiseren heet dat met een mooi woord. Ik hoop dat de dc doorgaat met het goede werk en dat vooral het district Para hiervan profijt mag trekken.

R.E.Antonius.

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.


Posted

in

by

Tags: