Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Illegale roofverdachte aangehouden; drie kompanen voortvluchtig

Illegale roofverdachte aangehouden; drie kompanen voortvluchtig

PARAMARIBO De 34-jarige illegale Braziliaanse, R.D. wordt verdacht samen met drie anderen zich schuldig te hebben gemaakt aan een beroving. Hij is dinsdag te Geyersvlijt aangehouden door de recherche van regio Paramaribo.

Het slachtoffer, V.D. (43) verbleef in een hotel in de omgeving van de Tourtonnelaan. Toen hij besloot om acht uur ‘smorgens te gaan ontbijten, werd hij bij het open maken van zijn kamerdeur overvallen door de vier ongewapende mannen.

Volgens het politioneel onderzoek zijn de verdachten bekend bij het slachtoffer. De 43-jarige is beroofd van zijn goudenketting, een horloge, zonnebril en een groot geldbedrag in Amerikaanse dollar. De benadeelde heeft een snijwond in zijn gezicht opgelopen, klaagde van pijn over het hele lichaam en moest medisch worden behandeld.

V.D. deed vervolgens aangifte op het politiebureau te Geyersvlijt en het onderzoek werd overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo.

Na verkregen informatie werden de verdachten in beeld gebracht en is het de leden van de recherche van regio Paramaribo gelukt om R.D. in de omgeving van de Tourtonnelaan in de boeien te slaan. Aan de aanhouding van de drie voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.