Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Ice Spice zegt dat Matthew Healy uit 1975 haar excuses aanbood na haar offensieve podcastoptreden

Ice Spice zegt dat Matthew Healy uit 1975 haar excuses aanbood na haar offensieve podcastoptreden

Healy verontschuldigde zich publiekelijk bij Ice Spice nadat hij had deelgenomen aan een controversiële aflevering van ‘The Adam Friedland’ Show. De New Yorkse rapper heeft nu gezegd dat zij en de Britse zanger ‘goed’ zijn, nadat hij zich privé had verontschuldigd. In een nieuw interview besprak Ice Spice Matthew Healy over het controversiële optreden van 1975 op de Adam Friedland Show-podcast. “Toen ik die kleine podcast of wat dan ook had gehoord, was ik zo in de war”, zei ze over de aflevering, waarin presentatoren Adam Friedland en Nick Mullen racistische opmerkingen maakten over de rapper en haar ingebeelde accent imiteerden, gebaseerd op hun perceptie van haar racistische karakter achtergrond, terwijl Healy lachte. “Omdat ik ‘mollige Chinese dame’ of zoiets hoorde, en ik dacht: ‘Huh?  Wat betekent dat eigenlijk?’ Ten eerste ben ik dik. Hoe bedoel je Chinees? Wat? Maar toen verontschuldigden ze zich of zoiets. En de hele tijd kon het me niet zoveel schelen. Maar dat is grappig, want ik zag hem een ​​paar dagen geleden op het feest van Jean Paul Gaultier, en hij zei: ‘Hé, alles goed?’ en ik zei: ‘Natuurlijk.’ Hij verontschuldigde zich een aantal keren bij mij.” Healy’s gastoptreden in ‘The Adam Friedland’ Show werd in februari gepubliceerd, maar is sindsdien verwijderd van de meeste grote podcastplatforms. Tijdens een concert in Nieuw-Zeeland in april 1975 zei Healy tegen het publiek dat hij ‘soms te ver kan gaan voor te veel mensen’ en zei: ‘Ik wil niet dat Ice Spice denkt dat ik een lul ben. Ik hou van je, Ice Spice. Het spijt me zeer.”