Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Huisgenoot en vier kompanen mishandelen 62-jarige

Huisgenoot en vier kompanen mishandelen 62-jarige

PARAMARIBO — De 62-jarige E.R. is zwaar mishandeld door zijn huisgenoot D.M. (38) en vier andere mannen. E.R. heeft zware lichamelijke letsels opgelopen, waaronder kapverwondingen aan zijn hoofd en brandwonden.  

Volgens verklaring van het slachtoffer lag hij in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus te slapen toen hij plotseling werd aangevallen door de mannen, die zich na hun daad uit de voeten maakten. Hij werd per ambulance vervoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat het 62-jarige slachtoffer een week geleden aangifte tegen D.M. had gedaan, omdat hij drugs in zijn kamer had aangetroffen.

Bij een onderzoek naar aanleiding van de aangifte stuitte de sterke arm op een hoeveelheid drugs. D.M. werd toen aangehouden en in verzekering gesteld. Na zijn vrijlating drong hij erop aan dat E.R. de woning moest verlaten. De 62-jarige weigerde dit te doen en werd mishandeld door D.M en zijn kompanen.

De politie van Santodorp heeft D.M. maandag op een adres in het ressort Goede Verwachting, aangehouden, terwijl de andere vier mannen voortvluchtig zijn. E.R. is spoorloos en is telefonisch ook niet bereiken.