Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Horecabedrijf Torarica gaat milieubewust ondernemen

Horecabedrijf Torarica gaat milieubewust ondernemen

Een grote groene boom in de tuin van Torarica. Dat is het symbool voor de nieuwe ondernemingsvorm van Torarica. Het horecabedrijf zal vanaf nu milieubewust ondernemen. Dat houdt in  dat zij onder andere geen goederen en diensten meer afnemen van bedrijven die niet voldoen aan de milieustandaarden.

De bedrijfsvoerder van Torarica tekende onlangs een contract met de Suriname Conservaton Foundation (SCF). Het SCF bestuur is blij met de deelname van Torarica. Het grootste horecabedrijf van Suriname geeft volgens het bestuur een goede signaal naar de andere Surinaamse bedrijven.

Torarica is het twaalfde Surinaamse bedrijf dat milieuvriendelijk onderneemt. Deze bedrijven lopen voorop en stimuleren de overheid om de wetgeving omtrent het milieubewust ondernemen aan te scherpen.

Volgens de algemeen directeur van Torarica , Dave Boucke, is de bedrijfsvoering van het bedrijf langer met het milieu bezig. Bijvoorbeeld het afval werd al gerecycled. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van energie zuinige lampen. Ook wordt het personeel geïnstrueerd om bewust met de middelen om te gaan.