Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Haast veertig bekeuringen tijdens roadblocks

Haast veertig bekeuringen tijdens roadblocks

PARAMARIBO — In de regio’s Paramaribo en Midden zijn tijdens de paasdagen haast veertig verkeersdeelnemers op de bon geslingerd. De politie had zondag op maandag op diverse locaties roadblocks in verband met de verhoogde surveillance.

In Paramaribo werden vijftien personen geverbaliseerd vanwege diverse overtredingen. Ook werden een auto en een bromfiets in beslag genomen. Bij de roadblock aan de Magentakanaalweg in regio Midden hebben de politie van Santo Boma en Lelydorp 22 personen bekeurd. Enkelen reden zonder rijbewijs, van anderen was het voertuig niet herkeurd of verzekerd. Twee overtreders hebben direct de verkeersboete betaald.

De politie van regio West (Coronie, Saramacca en Nickerie) heeft in het paasweekend verkeers- en snelheidscontroles uitgevoerd. Ook waren er roadblocks. De politie van Saramacca heeft 663 voertuigen gecontroleerd. Volgens de politie werden automobilisten bekeurd, boetes opgelegd of proces-verbaal aangezegd. Van twee zijn de rijbewijzen ingevorderd wegens te hard rijden.