Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Gajadien: Minister niet via pers communiceren

Gajadien: Minister niet via pers communiceren

PARAMARIBO – Asiskoemar Gajadien, DNA-lid van de VHP, zegt dat minister Adeliene Wijnerman van Financiën niet via de pers met hem moet communiceren maar in het Parlement antwoorden moet geven op de vragen die door Gajadien zijn gesteld over de verwikkelingen die hebben plaatsgevonden bij SURPOST. Gajadien zei enkele dagen geleden dat volgens hem het ministerie van Financiën bepaalde bedragen heeft gestort op rekening van de ex-directeur van SURPOST die nu in verzekerde bewaring zit.

De parlementariër maakte gebruik van publiciteitsmedia om zijn mening te ventileren. Wijnerman antwoordde dat het niet waar is en dat Gajadien probeert haar zwart te maken. De bewindsvrouwe vindt het vreemd dat Gajadien die deel uitmaakt van de vaste DNA-commissie voor Financiën, haar niet heeft benaderd maar naar de pers is gestapt.

Zij gaf wel toe dat om bepaalde redenen er nog geen onderzoek van de CLAD heeft plaatsgevonden bij SURPOST. Gajadien op zijn beurt zegt dit vreemd te vinden en dat hij daarom de president een brief heeft geschreven omdat hij zes maanden geleden in DNA de minister vragen heeft gesteld en zij toen er niet op in is gegaan.