Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Finalisten Parbo Bier DJ Contest King of Clubs bekend

Finalisten Parbo Bier DJ Contest King of Clubs bekend

door Steven Seedo

PARAMARIBO —  DJ Javier, Dj Flex, Dj Fano en Dj Lennox zijn de vier finalisten van het Parbo Bier DJ Contest King of Clubs. De grote finale wordt op zaterdag 26 augustus in Courtyard Marriott Paramaribo aan de Anton Dragtenweg gehouden. “Ik verwacht vuurwerk in de finale. We willen met een nieuw onderdeel komen dat nog niet is gedaan”, zegt jurylid Spinmaster DJ Sunil.

Het doel van dit contest is om een positieve boost te geven aan de Surinaamse dj-wereld. Verder biedt het een platform waar opkomend Dj-talent de kans krijgt om zich te laten horen en hun passie voor muziek te delen, meldt de organisator, de Surinaamse Brouwerij, in een persbericht.

“Dit is een push om gezien te worden en een platform hebben”

DJ Alsparo, winnaar 2016

De hoofdprijs is een professionele Pioneer DJ Controller. Hiernaast krijgt de winnaar de mogelijkheid om één jaar lang op te treden tijdens enkele van de meest prestigieuze evenementen van Parbo bier. De wedstrijd is bestemd voor alle Surinaamse Dj’s van 18 jaar en ouder.

“Het contest is nodig om de jongeren te motiveren die zich met het Dj-gebeuren bezighouden. Dit is een push om gezien te worden en een platform hebben”, zegt DJ Alsparo, de winnaar van het eerste Parbo Bier DJ Contest King of Clubs dat in 2016 werd gehouden.

Toen werd de competitie onder de naam Parbo Light Dj-competitie King of Clubs georganiseerd. Het gaat naar zeggen van Dj Alsparo, die officieel Alan Sparendam heet, heel goed met zijn dj-carrière. Hij heeft niet veel optredens momenteel.

Zijn voornaamste doel na het winnen van het Parbo Bier DJ Contest King of Clubs was om op een vaste plek te werken in een club of bar.  En dat doel is gerealiseerd. Hij draait nu in Che’s Bar Tapas Cigars, een bar met een club vibe. “Mijn doel heb ik vastgesteld vanwege mijn andere baan die ik dagelijks doe. Ik heb zo dus consistentie nodig”.