Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » FamilieNieuws – Mijn geliefde Rommy Sabajo uit Suriname is overleden – fotos

FamilieNieuws – Mijn geliefde Rommy Sabajo uit Suriname is overleden – fotos

Mijn geliefde Rommy Sabajo uit Suriname is overleden – fotos

Afbeelding: FamilieNieuws – 5 november 2023
Bericht: Mijn geliefde Rommy Sabajo uit Suriname is overleden – fotos
Bron: FamilieNieuws
Publicatiedatum: 5 november 2023

Condoleancebericht voor het Overlijden van Rombout Sabajo

Het spijt ons ten zeerste te moeten mededelen dat Mevrouw Lucita Sabajo uit Arnhem, samen met haar kinderen Delano, Otmar, Imro en Patrick, het overlijden van haar echtgenoot, Rombout Sabajo, beter bekend als Rommy, met diepe droefheid aankondigt. FamilieNieuws is de bron van deze trieste informatie, en we willen graag ons medeleven en steun betuigen aan het gezin in deze moeilijke tijd.

Rommy Sabajo, een welbekende figuur in Suriname, heeft vele harten geraakt en herinneringen gedeeld met vrienden en familie. Met dit bericht willen we iedereen op de hoogte brengen van zijn heengaan en de mogelijkheid bieden om de vele gedeelde foto’s van Rommy te bekijken en dit bericht door te geven aan iedereen die betrokken is en zijn warme herinneringen koestert.

Rommy Sabajo – Een Leven Vol Liefde en Herinneringen

Met een zwaar gemoed delen we het droevige nieuws van het overlijden van dhr. Rombout Sabajo, ook wel bekend als Rommy, op 70-jarige leeftijd. Rommy was niet alleen de echtgenoot van Mevrouw Lucita Sabajo uit Arnhem, maar ook een liefhebbende vader, een trotse grootvader en een geliefde oom voor velen.

Hij zal herinnerd worden voor de liefde en vreugde die hij in het leven van zijn familie en vrienden heeft gebracht. Zijn glimlach en warme persoonlijkheid hebben talloze harten geraakt en zullen voor altijd in onze herinneringen voortleven.

De Uitvaart

Bijzonderheden met betrekking tot de teraardebestelling van Rommy Sabajo zullen op een later tijdstip worden aangekondigd. De familie Sabajo vraagt om begrip en privacy in deze moeilijke periode terwijl ze zich voorbereiden om afscheid te nemen van hun geliefde Rommy.

Een Familie in Rouw

Mevrouw Lucita Sabajo, samen met haar kinderen Delano Sabajo, Otmar Sabajo en zijn gezin, Imro Sabajo en Patrick Sabajo, rouwt om het verlies van hun dierbare echtgenoot, vader, grootvader en oom. Deze moeilijke tijd vraagt om steun en medeleven van vrienden, familie en gemeenschap.

Mevrouw Lucita Sabajo, de weduwe, heeft altijd naast Rommy gestaan en heeft samen met hem vele mooie herinneringen gedeeld. Haar kracht en liefde voor Rommy zullen haar in deze moeilijke tijd leiden.

De kinderen van Rommy, Delano, Otmar, Imro en Patrick, hebben de liefde en wijsheid van hun vader altijd gekoesterd en zullen zijn erfenis voortzetten. Ze zijn dankbaar voor de tijd die ze met hem hebben doorgebracht en zullen zijn levenslessen koesteren.

Rommy Sabajo, in Suriname liefdevol bekend als “Pa Saba Saba,” heeft velen geïnspireerd met zijn levensvreugde en positieve instelling. Hij heeft een blijvende impact achtergelaten op de harten van degenen die hem hebben gekend.

Een Blik op Rommy’s Leven in Foto’s

Om Rommy Sabajo te herdenken en zijn nalatenschap te eren, willen we graag verwijzen naar de vele gedeelde foto’s van hem. Deze beelden vangen de vreugdevolle momenten en liefdevolle herinneringen die hij heeft gedeeld met zijn familie en vrienden. Bekijk de foto’s en deel ze met anderen, zodat zijn nalatenschap kan voortleven in de harten van velen.

Het Verlies van Rommy Sabajo is Een Grote Klap

Dit verlies raakt niet alleen de familie Sabajo, maar ook vrienden, kennissen en de gehele gemeenschap in Nederland en Suriname. Rommy Sabajo was geliefd en gerespecteerd, en zijn afwezigheid zal diep worden gevoeld.

We willen iedereen aanmoedigen om steun te betuigen aan de familie Sabajo in deze moeilijke tijd. Het delen van herinneringen, steunbetuigingen en gebeden kan helpen om hun verdriet te verlichten en hen kracht te geven.

Dankbetuiging

Namens FamilieNieuws willen we onze oprechte condoleances overbrengen aan Mevrouw Lucita Sabajo, Delano Sabajo, Otmar Sabajo, Imro Sabajo, Patrick Sabajo en alle andere dierbaren die Rommy Sabajo hebben gekend en geliefd. We wensen jullie veel kracht en moed om deze moeilijke tijd door te komen.

Laten we samen stilstaan bij de herinneringen aan Rommy Sabajo en de liefde die hij met ons heeft gedeeld. Zijn vreugde en warmte zullen in onze harten blijven, en zijn nalatenschap zal voortleven in de vele foto’s en herinneringen die we koesteren. Moge hij rusten in vrede.


Posted

in

by

Tags: