Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » FamilieNieuws » FamilieNieuws – Lichaam van buurvrouw in verre staat van ontbinding aangetroffen – Politie Suriname

FamilieNieuws – Lichaam van buurvrouw in verre staat van ontbinding aangetroffen – Politie Suriname

Lichaam van buurvrouw in verre staat van ontbinding aangetroffen – Politie Suriname

Afbeelding: FamilieNieuws – 1 december 2023
Bericht: Lichaam van buurvrouw in verre staat van ontbinding aangetroffen – Politie Suriname
Bron: FamilieNieuws
Publicatiedatum: 1 december 2023

Roosje Biswane is er niet meer. Helpen jullie mee met condoleren?

Vanwege een onaangename geur besloot de buurvrouw een kijkje te gaan nemen. Mevrouw is in verre staat van ontbinding aangetroffen. Ze was helemaal niet ziek. Lees hier het officiële bericht van de politie na deze trieste ontdekking. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en de buren veel power met het plotselinge verlies.

Buurvrouw dood aangetroffen in Suriname

Politie Suriname schreef: Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen te Leiding 15. De politie van het politiebureau Santo Boma ontving op dinsdag 28 november 2023, omstreeks 19.05 uur een melding van het Command Center dat er een lijk in verre staat van ontbinding aan de Leiding 15 is aangetroffen door buurtbewoners.

Naar aanleiding van het bovenstaande toogden de wetsdienaren van het politiebureau Leiding naar de opgegeven locatie voor onderzoek. Ter plaatse verklaarde een buurtbewoner dat zij de overledene enkele dagen niet had gezien. Nadat zij een onaangename geur in de omgeving van de woning van de buurvrouw waarnam, besloot zij met enkele buren naar de woning te gaan. Ze begaf zich via een zijdeur die openstond in de woning maar trof niemand aan. Ze besloot op het achtererf te gaan en trof aldaar het lijk van de buurvrouw in verre staat van ontbinding aan. De woning werd door de politie gecontroleerd en bleek dat alles op zijn plaats was.

Een zus van de overledene gaf aan dat zij op dinsdag 21 november voor het laatst contact had met haar zus. Verder dat zij gezond was en niet aan enige ziekte leed. Zij was in het leven geheten BISWANE Roosje en was 69 jaar oud. De arts die ter plaatse verscheen, stelde de dood vast. Het lijk werd in beslag genomen. De politie van Regio Midden Suriname wenst de nabestaanden sterkte toe met het verlies van hun dierbare.

Lees ook


Posted

in

by

Tags: