Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » FamilieNieuws » FamilieNieuws – Bizar! Persoon ligt al 3 jaar dood in huis – Amsterdam Zuidoost – Denise. Nieuws

FamilieNieuws – Bizar! Persoon ligt al 3 jaar dood in huis – Amsterdam Zuidoost – Denise. Nieuws

Bizar! Persoon ligt al 3 jaar dood in huis – Amsterdam Zuidoost – Denise. Nieuws

Afbeelding: FamilieNieuws – 15 december 2023
Bericht: Bizar! Persoon ligt al 3 jaar dood in huis – Amsterdam Zuidoost – Denise. Nieuws
Bron: FamilieNieuws
Publicatiedatum: 15 december 2023

Wauw, dit is echt bizar: 3 jaar dood in huis? Wil je me zeggen dat deze persoon 3 jaar lang door niemand is gemist? Echt zielig. In Suriname zal dit niet zo snel gebeuren. Of toch wel?

Lees hier een bericht van politie Nederland. Er zijn overblijfselen van een persoon gevonden in de Bijlmer. De persoon lag al 3 jaar dood in huis. De brievenbus zat helemaal vol. Nou mensen, als je je buurman, oom of collega een week niet hebt gezien of gehoord? Check dan effe of alles goed gaat! Geef het door aan eenieder. Want dit gebeurt nog veel te vaak!

3 jaar dood in huis

Dit is een artikel van de categorie Nieuws
van het DENISE. Magazine

De politie in Amsterdam Zuidoost heeft een overleden persoon aangetroffen in een woning. Wat het extra verdrietig maakt is dat ze vermoeden dat diegene al drie jaar dood is. Drie jaar lang, niemand die het doorhad! De politieagenten van het basisteam Zuidoost Bijlmermeer gingen afgelopen woensdag een kijkje nemen nadat een buurtbewoner de wijkagent belde.

Geen inbraak

Alles wijst erop dat de persoon aan een natuurlijke dood is gestorven. Vermoedelijk tijdens de corona Lockdown. Geen sporen van inbraak, niks van waarde gestolen en geen steekwonden of iets dergelijks aan het lichaam. Een lichaam waar vermoedelijk niets meer van over is na drie jaar.

Best wel heftig, er leven gewoon mensen die niet eens worden gemist. Zelfs de politie was erdoor geraakt. Ze roepen daarom iedereen op om een beetje op elkaar te letten. Dit gebeurt helaas veel te vaak! Als je iemand in je buurt hebt die ineens super stil is, niet meer buiten komt, afspraken niet nakomt, of waarvan de brievenbus bijna uitpuilt, moet je echt even de politie bellen!
Geef het door aan iedereen. Laten we een beetje liever zijn voor elkaar!

drie jaar dood in huis Amsterdam
Foto is een voorbeeldfoto van cottonbro studio – Pexels

Volg ons op social media


Posted

in

by

Tags: