Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » FamilieNieuws » FamilieNieuws – 14-jarige Clarisa Aroma uit Suriname overleden – Foto’s – Beri

FamilieNieuws – 14-jarige Clarisa Aroma uit Suriname overleden – Foto’s – Beri

14-jarige Clarisa Aroma uit Suriname overleden – Foto’s – Beri

Afbeelding: FamilieNieuws – 1 december 2023
Bericht: 14-jarige Clarisa Aroma uit Suriname overleden – Foto’s – Beri
Bron: FamilieNieuws
Publicatiedatum: 1 december 2023

Een pijnlijk en hartverscheurend verlies: Clarisa Aroma uit Suriname is overleden. Ze was de dochter van Sherona Aroma en Brayen van Bossé.  Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: de uitvaart is Vandaag, VRIJDAG 1 DECEMBER 2023, in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar familie, vrienden en klasgenootjes veel power met het jeugdige verlies. Hoe troost je een papa en een mama na het verlies van hun dochter?

Clarisa Aroma uit Suriname

Laat de kinderen tot Mij komen, en verhindert ze niet, want derzulken is het Koninkrijk Gods.

Met heel veel pijn en verdriet in ons hart maken wij bekend dat van ons op jeugdige leeftijd is heengegaan; onze lieve dochter, kleindochter, zus/je en nichtje;

CLARISA GRACELLA AROMA

Geboren op 02 januari 2009 te Paramaribo.
Overleden op 25 november 2023.
In de jeugdige leeftijd van 14 jaar.
In leven dochter van Sherona Aroma en Brayen van Bossé, kleindochter van Cathrine Vieira, zusje van Larisa Aroma, zus van Afnyza Aroma, Chenniva Aroma en Jael Aroma.

Uitvaart

De singi neti vond plaats op donderdag 30 november 2023 aan de Juteweg # 19 aan de Bomapolder serie 2.

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 01-12-2023 te Kwarasan-Bomapolder serie 2. Voor familie-vrienden en belangstellenden is er van 14:00 uur – 15:00 uur gelegenheid om afscheid te nemen te Asiana. Waarna het stoffelijk overschot vertrekt naar de Betsiespierstraat # 465 ,Verlengde welgedacht A. Van 15:00 uur tot 16:00 uur is er een rouwdienst, en om 17:00 de teraardebestelling.

Namens

Haar bedroefde moeder Sherona Aroma, vader Brayen Van Bossé, broertjes/zus(sen). De overige familieleden in binnen- en buitenland.

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Clarisa Aroma uit Suriname in onderstaande video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Clarisa Aroma Suriname Nederland Beri r43

Lees ook:


Posted

in

by

Tags: